در سوابق بیمه توسط
همسرم 63 سال دارد و حدود 11 سال و اندی سابقه بیمه دارد البته بیمه دو سال سربازی و سه سال سابقه بیمه درمانی دارد که اگر اینا را پرداخت کند حدود 16 سال و اندی میشود میخواستم بپرسم آیا راهی هست که بتوانیم این سه سال و اند کسر از 20سال را بخریم البته چند سال برای چند شرکت کار کرده اما بیمه اش نکردن
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

بهترین کار این هست که از شرکت هایی که مشغول بکار بوده اند در ادارات کار مربوطه شکایت کرده و سابقه بیمه خود را احراز کرده و بتوانید از این مزایا استفاده نمایید.