در سایر توسط
اگر کسی که از موتور افتاده پاش شکسته چه بیمه باید داشته باشه
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
سلام دوست من

کلیه وسایل نقلیه موتوری باید مسئولیت خود را نزد یکی از شرکتهای بیمه ای که دارای  مجوز فعالیت از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران است را بیمه کند

بنابراین موتور سیکلت  هم چون یک وسیله نقلیه موتوری است باید بیمه نامه شخص ثالث داشته باشد که در زمان تصادف چنانچه راننده آن مقصر بود بتواند از مزایای آن استفاده نماید.