در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
دچارحادثه درمسیر مرخصی ازکارگاه به منزل شدمه والت تناسلی ام ضربه خورد ودجارناتوانی جنسی شدمه .وپای چپم  210ملیمتر کوتاه شده وریه وتفسی ام 35درصد ازکارافتاده ودراثرضربات به سرم واثرات ناشی ازتصادف وناتوانی جنسی باعث جدای از همسر وافسردگی شدید شدمه وهردو انگشتان کوچک دودستم بی حس اندوران پای راستم هم بی حسی شدید شده.ایا شانس ازکارافتادگی دارم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام براساس ماده ۶۰ قانون تامین اجتماعی حوادث ناشی از کار حوادثی است که در حین انجام وظیفه و به سبب آن برای بیمه‌ شده اتفاق می‌افتد. مقصود از حین انجام‌ وظیفه تمام اوقاتی است که بیمه‌ شده در کارگاه یا مؤسسات وابسته یا ساختمانها و محوطه آن مشغول کار باشدو یا به دستور کارفرما در خارج از محوطه کارگاه عهده‌دار انجام‌ماموریتی باشد. اوقات مراجعه به درمانگاه و یا بیمارستان‌و یا برای معالجات درمانی و توانبخشی و اوقات رفت و برگشت‌ بیمه‌ شده از منزل به کارگاه جزء اوقات انجام‌ وظیفه محسوب‌ می‌گردد مشروط بر اینکه حادثه در زمان عادی رفت و برگشت به کارگاه اتفاق افتاده باشد حوادثی که برای بیمه شده حین اقدام برای نجات سایر بیمه‌ شدگان و مساعدت به آنان‌اتفاق می‌افتد حادثه ناشی از کار محسوب می‌شود.

برای اطلاع بیشتر میتونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

مرجع تعیین نوع و درصد ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی