در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
چرابنده درمسیربرگشت -ازکارگاه به منزل دچارحادثه شدم-ولی درپرونده- کارافتادگی-بعد گذشت11-سال حادثه وصدمات وارده راغیر کار ثبت شده-مراحل قانونی تغییرات این مشکل را ذکر کنید.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
تنها مرجع رسیدگی کمسیون پزشکی و بازرسی تامسن اجتماعی میباشد و اگر شما درحال ماموریت باشید حوادث خارج از کارگاه جزو حوادث کار محسوب میشود و باید برگه ماموریت ارایه بدید و درصورت داشتن مدارک کافی و لازم از طریق دیوان عدالت اداری میتونید اقدام کنید