در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام آیا خودروی تیونینگ شده رو میشه بیمه بدنه کرد
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

سلام

بله می شود ولی باید بدانید با توجه به ارزش خودرو فقط تا 20% ارزش خودرو برای لوازم غیر فابریک تحت پوشش قرار میگیرد

به عنوان مثال ارزش خودروی سواری 500،000،000 ريال می باشد 20% ارزش خودرو می شود 100،000،000 ريال اگر ارزش قطعات غیر فابریک بیشتر از این مبلغ باشد تحت پوشش قرار نمیگیرد و فقط تا مبلغ 100،000،000 ريال تحت پوشش می باشد آن هم حتما باید فاکتور ارائه نمایید .

البته توجه داشته باشد مبلغ 20% در بیمه ایران می باشد و سایر شرکت ها درصد کمتری را تحت پوشش قرار میدهند