در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (56,040 امتیاز)
ضوابط بیمه گری قرارداد بیمه شاغلین آموزش و پرورش (قرارداد نیروهای رسمی و پیمانی) چگونه است ؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

ضوابط بیمه گری قرارداد بیمه شاغلین آموزش و پرورش (قرارداد نیروهای رسمی و پیمانی)

·        بیمه شدگان:

در این قرارداد عبارتند از کارکنان شاغل( رسمی و پیمانی(به همراه کلیه اعضای خانواده.

اعضای خانواده بیمه شدگان اصلی عبارتند از:

1.      همسر یا همسران دائمی کارکنان ذکور.

2.      فرزندان کارکنان ذکور مشروط به عدم ازدواج و اشتغال بدون حق انتخاب.

3.      فرزندان کارکنان اناث ، مشروط به عدم ازدواج و اشتغال و معرفی کلیه فرزندان بدون حق انتخاب.

4.      پدر و مادر که سال گذشته تحت پوشش بیمه طلائی بوده اند (با ارئه کارت طلائی سال قبل).

5.       سایر نسبتها به جز موارد بالا (صرفاً درصورتیکه سال قبل جزء بیمه شدگان مشمول بیمه طلائی بوده اند مشروط به معرفی در لیست اولیه با ارئه کارت طلائی سال قبل تحت پوشش خواهند بود).

6.      فرزندان مونث مطلقه تا زمان رجوع یا ازدواج مجدد ( به شرط عدم اشتغال)تحت پوشش می باشند.

7.       نوزادان از بدو تولد،مشروط به ارسال مدارک از سوی بیمه گذار حداکثر ظرف مدت 45 از تاریخ تولد ، تحت پوشش قرار می گیرند .

8.      فرزندان معلول ذهنی و جسمی بدون در نظر گرفتن شرط عدم ازدواج و اشتغال تحت پوشش هستند .

تذکر1: همسر و فرزندان افراد مذکور (بند 8 ) مشمول بیمه نمی باشند .

تذکر :2 افرادیکه بعد از شروع قرارداد از مرخصی بدون حقوق استفاده می نمایند مشروط به اعلام اسامی آنها در لیست اولیه و پرداخت حق بیمه ماههای باقیمانده به صورت یکجا می توانند تحت پوشش قرار باقی بمانندوکسانیکه مرخصی آنها بعد از اتمام مهلت عضو گیری به پایان می رسد و در لیست اولیه اعلام نشده اند تا 45 روز بعد از انقضای مرخصی با ارائه مستندات و نامه کتبی بیمه گذار میتوانند از ابتدای قرارداد تحت پوششقرارگیرند .

تذکر3:  کارکنان رسمی و پیمانی که به عنوان نیروی جدید توسط ادارات آموزش و پرورش مشغول به کار می شوند در صورت معرفی از طرف ادارات(با نامه رسمی) و با ارائه مستندات می توانندتحت پوشش قرارگیرند.

تذکر4:   داشتن دفترچه بیمه گر اول در این قرارداد الزامی است اما ضرورتی به داشتن دفترچه به تبع بیمه شده اصلی    نمی باشد .

تذکر5:  کارکنان قراردادی و اعضای خانواده ایشان ، همسر کارکنان اناث ، والدین غیرتحت تکفل ، والدینی که سال قبل تحت پوشش بیمه طلائی نبوده اند و نیز کارکنان مدارس غیر انتفاعی، دبیران حق التدریس،آموزشیاران نهضت سواد آموزی جز بیمه شدگان مشمول قرارداد طلائی نمی باشند .