در سایر توسط
سلام

من کارت پایان خدمت سربازی ندارم و قستم هم ندارم برم بگیرم میخواستم بدونم چه بیمه هستش که هم خدمات درمانی بهم بده هم برای بازنشستگی بهم مستمری بده
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بهترین پیشنهاد ما به شما دریافت بیمه رایگان سلامت + یک بیمه عمر و تامین آتیه ، خدمات درمانی را از بیمه سلامت و خدمات بازنشستگی و بعضی از پوشش های خاص را از بیمه عمر و تامین اتیه خود استفاده نمائید.