در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (56,040 امتیاز)
مزایای داشتن کارت پایان خدمت در ایران برای بیمه چیست؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

مزایای پایان خدمت
مزایای پایان خدمت عبارت است از حقوق و مزایایی که کارکنان یک شرکت در قبال ترک کار دریافت می‌کنند که می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

باز خرید سنوات خدمت
حق مرخصی استفاده نشده
مزایای بیمه درمانی
حقوق بازنشستگی
سهام یا حق تقدم سهام شرکت
کمک برای یافتن کار جدید مانند معرفی به یک بنگاه کاریابی و یا کمک در نوشتن یک رزومه کاری
مزایای پایان خدمت معمولا به شخصی که بازخرید و یا بازنشسته شده است، پرداخت می‌شود. مزایای پایان خدمت به منظور حمایت از شخصی که به تازگی بیکار شده است پرداخت می‌شود، خواه این شخص استعفاء داده باشد و یا اخراج شده باشد. ممکن است شرکتها آیین نامه‌های خاصی برای این کار تدوین کرده باشند ولی در اغلب کشورها قوانین و مقررات قانونی سختگیرانه در ارتباط با آن وجود دارد.
مزایای پایان خدمت در ایران
مطابق ماده ۳۱ قانون کار ایران چنانچه خاتمه قرارداد کار به لحاظ از کارافتادگی کلی و یا بازنشستگی کارگر باشد، کارفرما باید بر اساس آخرین مزد کارگر به نسبت هر سال سابقه خدمت، حقوقی به میزان ۳۰ روز مزد به وی پرداخت نماید