در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (240 امتیاز)
سلام بنده قصد سرمایه گذاری درقالب بیمه درمقایسه با بانک ها اگه امکان داره فرمول ونحوه محاسبه حق بیمه ها وسودش رو ودرصد افزایش رو مفصل توضیح بدین.باتشکر
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود،مقایسه بیمه با بانک اصلا درست نیست چون خدماتی که بیمه عمر و سرمایه گذاری ارائه میده کاملا با بانک که فقط سود پرداخت میکنه آن هم با شرایط خاص و بلند مدت سود 18 درصد میپردازد متفاوت میباشد.
بیمه عمر و سرمایه گذاری مزایای زیادی داره و اینکه شما فقط به سودش اشاره کردید آن را توضیح میدهم ولی بدانید شما اول بیمه عمر با پوشش های کامل آن را تهیه میکنید و در کنار آن سرمایه گذاری که با دو سود تضمینی و مشارکتی میباشد.سود تضمین را بیمه مرکزی پرداخت میکند و سود مشارکت در هر شرکت بیمه متفاوت است و براساس فعالیت های اقتصادی و سودی که در آن دارد هر درصدی که باشد به سود تضمین اضافه میشود.سود آن هم روزشمار و سالانه به اندوخته بیمه شده اضافه میشود و سود مرکب در بیمه های عمر به این معنی که به سود پول فرد هم سود تعلق میگیرد.