در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
شرکت که دران مشقول بودم .ازشرکتی دیگر پیمان کرفته وطبق قرداد بیمه ومالیات ازش کسر میشد وهرگونه حادثه هم به عهده شرکت مابوده.ودرمسیر برگشت ازکارگاه به منزل دچار حادثه شدم واکنون طبق ماده 60شرایطپذیرش حادثه ناشی ازکار باید درمسیر عادی رفت امد ویا ماموریت ویامرخصی باشید .واگرلازم به سند باشد .ازسوی کدام شرکت باید صادر شود وحالت عادی رفت وامد برگه ای صادره چه موضوعی داشته باشه.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه حادثه ای اتفاق بیفتد باید ظرف سه روز به تامین اجتماعی اطلاع داده شود تا بازرس آن سازمان موضوع را بررسی وصحت وسقم ان مشخص شود چنانچه این کار را انجام ندادید بایست اسناد ومدارکی که اثبات نماید شما در مسیر رفت وامد بودید