در بازنشستگی و مستمری توسط
همسر من حدود 5سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد و از ابتدای سال 95 از محل کار خود تسویه حساب کرد و دیگه قصد کار کردن نداره.حال من قصد دارم از محل کار خودم بیمه ایشون رو رد کنم. یعنی به عنوان افراد تحت تکفل. 1- آیا این جزو سابقه ایشون حساب میشه؟ 2- آیا ایشون بعد از 30 سال که بازنشست بشن میتونن حقوق بازنشستگی بگیرن؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه همسر خود را تحت تکفل خود نمائید برای ایشان سابقه ایجاد نشده و در بازنشستگی تاثیری ندارد و فقط ایشان میتوانند از مزایای خدمات درمانی استفاده نمایند.