در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام ، من متارکه کردم و از طریق بیمه پدرم حقوق دریافت میکنم وبیمه شدم. اگه سرکاربرم یا محل کارمنو بیمه کنه ، حقوم ازجانب بیمه پدرم حذف میشه؟
1 پاسخ
توسط (800 امتیاز)

با سلام و عرض ادب

مطابق قانون و مقررات تأمین اجتماعی، فرزندان اناث تا سن 18 سالگی و پس از آن به شرط عدم ازدواج تحت تکفل بیمه شده قرار دارند. حضرتعالی پس از طلاق نیز در صورت اثبات عدم اشتغال و نداشتن درآمد تحت تکفل پدر قرار دارید. همچنین تأکید می‌گردد فرزندان اناث متوفی مادامی که شوهر اختیار نکرده یا به شغلی اشتغال ندارند، می‌توانند از حقوق مستمری یا وظیفه متوفی بهره‌مند شوند؛ بنابراین با ازدواج و اشتغال به کار فرزندان دختر، حقوق مستمری این فرزندان قطع خواهد شد.