در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام شنیدم بیمه صبا استخدام می کنه میخواستم بدونم برای استخدام در بیمه صبا باید کجا اقدام کنم ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

باید یا به دفتر مرکزی واقع در آدرس : تهران- خیابان بهشتی - بعد از چهار راه سهروردی - خیابان کاووسی فر - نبش خیابان زینالی - پلاک 22 تلفن: 87510مراجعه و یا با واحد منابع انسانی تماس بگیرید

یا به سایت شرکت http://bimehsaba.ir مراجعه نمایید

توجه داشته باشید تنها منبع رسمی و دقیق اخبار استخدام هر شرکت بیمه ساین اینترنتی اون شرکت میباشد

استخدام و دعوت به همکاری با مستر بیمه: