در سوابق بیمه توسط
من قصد دارم به منظور آزاد کردن مدرک تحصیلیم از تعهد خدمت تحصیل رایگان، گواهی سوابق بیمه ایم رو دریافت و به دانشگاه ارائه کنم. سوالی که دارم اینه که اگر به کارگزاری مراجعه کنم و این گواهی رو درخواست کنم بهم میدن یا باید معرفی نامه از محل کارم یا جای دیگه ای داشته باشم؟ چون شنیدم گواهی رو بدون معرفی نامه به خود فرد نمیدن. آیا معرفی نامه باید حتما از محل کارم باشه یا از دانشگاه هم میشه گرفت؟
1 پاسخ
توسط
بهتر است از جایی که سوابق را لازم دارد نامه داشته باشید. در هر صورت شعبه یا کارگزاری می تواند - بنا به درخواست مکتوب شما - گواهی سابقه را به محل کار اعلام نماید.