در لیست بیمه توسط
اینجانب می خواهم دیتا بیس لیست بیمه رو بعد از عوض کردن ویندوز به دیتا بیس جدید نرم  افزار لیست بیمه اضافه کنم نمی شه - ابتدا تمامی فایل های دیتا بیس رو که قیلا کپی کردم در دیتا بیس جدید کپی میکنم  و از داخل خود نرم افزار از منوی پشتیبانی انتقلا اطلاعات به دلیل تغییر ساختا رو می زنم - تمامی فایل با موفقت انتقال پیدا کرد میاد امام- اطلاعات قبلی من قابل رویت نیست - حتی فایل فاکتوری 2 رو  که داشت شماره 2 رو حذ ف کردم ولی نشد  لطفا راهنمایی بفرماید.
توسط
منم همین مشکل رادارم

لطفا اگر کسی می داند راهنمایی کند
توسط (100 امتیاز)

سلام

به طور کلی می بایست فایل پایگاه داده را به مسیر نصب در کامپیوتر جدید یا در ویندوز جدید انتقال دهیم. برای این منظور، ابتدا فایل Manufactory2.mdb را از مسیر

c:\user\computername\appdata\local\virtualstore\programfiles\tamin\database

بازیابی کنید. نام آن را به Manufactory.mdb تغییر دهید و در مسیر جدید دیتابیس

C:\Program Files (x86)\Tamin\DataBase

جایگزین فایل قبلی نمایید.

نرم افزار لیست را باز کنید و از منوی پشتیبانی، گزینه انتقال اطلاعات به دلیل تغییر ساختار را انتقال نمایید و گزینه قبول را بزنید.
پایگاه داده شما به درستی انتقال پیدا کرد.
2 پاسخ
توسط
برای نصب مجدد برنامه تنها کافیست دیتا بیس قبلی را در همان مسیر کپی کنید سپس برنامه را اجرا کنید و کارتان را انجام دهید. نیاز به کاراضافی دیگری ندارد.
توسط (220 امتیاز)

اینو یه جایی خوندم و مشکلم حل شد. شما هم امتحان کنید:

تجربه من از بک آپ گیری و یا انتقال اطلاعات به سیستم جدید اینه که آخرین نسخه فایل manufactory2 ممکنه در جای دیگه ای بجز مسیر معمولش ذخیره شده باشه.
مخصوصاً در ویندوز 10 با این مشکل مواجه شدم که این فایل در فولدر c:\user\computername\appdata\local\virtualstore\programfiles\tamin\database قرار داشت. پیشنهاد من اینه که برای پیداکردن فایل درست در قسمت search داخل کامپیوتر بدنبال manufactory2 بگردیم و به تاریخ آخرین modify اون دقت کنیم فایلی که نزدیکترین زمان تغییر رو داره فایل درسته بقیه روش برای بک آپ گیری همونیه که دوستان گفتن.

سوال شده آبان 19, 2022 در لیست بیمه توسط (200 امتیاز) حل مشکل انتقال اطلاعات لیست دیسک به دلیل تغییر ساختار و حذف اطلاعات