در لیست بیمه توسط
نسبت کارفرما و بیمه شده در یک گاوداری که یک بیمه شده دارد پدر و پسر است،ایا هنگام تهیه لیست سهم بیمه بیکاری را باید صفر کنیم؟اگر کارگاه مشمول کمک دولت باشد سهم کارفرما باید صفر شود؟ایا کارگران ساده گاوداری دستمزد مقطوع صنف خودشان را دارند یا همان مبلغ 270722 ریال است؟
1 پاسخ
توسط
وقتی کارگاه منحصرا توسط کارفرما، همسر وی و بستگان نسبی درجه یک از طبقه اول اداره شود(پدر ، مادر و فرزند) به آن کارگاه خانوادگی می گویند که مشمول بیمه بیکاری نمی باشد.ضمنا دامداری ها مشمول معافیت سهم کارفرما تا میزان 5 نفر هستند لذا سهم کارقرما هم صفر است. همان مبلغ حداقل دستمزد می باشد.