در لیست بیمه توسط
درسال 91 با راه وشهرسازی قرارداد بسته ام  ولی مبلغی از صورتوضعیت را هنوز دریافت نکرده ام همچنین حق بیمه درلیستهای ارسال شده بیشتر از مبلغ بیمه قرارداد میباشد که تامین اجتماعی  مبلغ اضافه پرداختی را اعلام بدهی کرده است  حال ایا در قراردادهای قبلی شرکت که لیست ارسالی کمتر از حق بیمه پرداخت شده درقرارداد باشد مبلغ اضافه پرداخت شده  باید به شرکت پرداخت شود یا نه؟
1 پاسخ
توسط
خیر! حق بیمه قراردادها به دو حالت محاسبه و وصول می شود. یکی حق بیمه سابقه ایجاد شده(لیست ارسال شده) و دیگر اینکه با توجه به نوع قرارداد ، برمبنای نرخ حق بیمه متعلقه محاسبه می شود و بدیهی است که اگر در این حالت لیست کمتر از حق بیمه باشد حق بیمه طبق نرخ مربوطه وصول خواهد شد.