در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام و خسته نباشید بیمه نیستم راهنمایی بابت یک بیمه یک ماهه بابت زایمان همسرم
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی باید بعرض برسانم حداقل مدت انتظار در زایمان شش ماه تا نه ماه میباشد و خیلی دیر اقدام کردید

اگر فاقد بیمه هستید متوانید از خدمات بیمه سلامت استفاده کنید

اگر دارای بیمه تامین اجتماعی هستید میتوانید از  بیمارستانهای متعلق به سازمان تامین اجتماعی خدمات رایگان بگیرید

اگر قصد زایمان طبیعی دارید تمام درمانگاهها و بیمارستانها ضمن آموزش های قبل و بعد از زایمان خدمات رایگان به شما میدهند که مستلزم مراجعه و ثبت نام میباشد تا از خدمات رایگان بهره ببرید

همچنین از خدمات خانه های سلامت سرای های محله نیز میتونید استفاده کنید

پیشنهاد ویژخ مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید