در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
ماخذ این مطلب که مدیران یک شرکت از طرف شرکت متبوع بیمه میشوند و در پروژه ها اگر دخیل هستند میتوانند از خدمات بیمه های مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان استفاده نمایند، مشخصا اعلام فرمائید. با تشکر
4 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

برای این حالت شما باید پوشش تحت پوشش قراراگرفتن بیمه گذار را خریداری نمائید تا مشمول هزینه پزشکی مدیران شرکت نیز گردد.