در دیه و بیمه خودرو توسط
با توجه به قانون جدید بیمه شخص ثالث آیا نمره منفی که پلیس میده در قیمت بیمه شخص ثالث تاثیر داره
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ،

این روش درآینده نزدیک در قانون جدید لحاظ گردیده شده است و  در دست بروزرسانی و ارتباط شرکت های بیمه به اطلاعات راهنمایی و رانندگی می باشد و به احتمال زیاد لحاظ خواهد شد. ولی هنوز زیر ساخت های آن در دست ساخت می باشد .