در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
حق بیمه ام درست رد نشده وعنوان شغلی ندارم با 20 سال سابقه بامدرک لیسانس که جزو مشاغل زیان اور است چگونه باز نشسته شوم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

تعیین زیان آور بودن یک شغل برعهده سازمان تامین اجتماعی میباشد ضمن مراجعه به شعبه و درخواست بررسی شغل مربوطه درخواست خودتون رو به همراه مدارک مثبته که نشان میده حق بیمه شما ناقص یا با عدم پرداخت مواجه شده نیز ارایه بدید

در صورت وجود مدارک کافی پرونده شما در اسرع وقت رسیدگی و به حقوق قانونی خودتون خواهید رسید