در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام آیا در مسئولیت کارفرما برای مشاغل خدماتی جهت نیلینگ ساختمانها (بمنظر تقویت سازه های موجود) حتما باید لیست کامل کارگران قید شود(با نام باشند)؟ سپاسگزارم
4 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز در بیمه های مسولیت یا باید لیست کارگران با نام باشند یا محل فعالیت مشخص باشد

مانند بیمه مسئولیت مقاطقه کاران

این افراد بدلیل اینکه ممکن است هر روز تعدادی کارگر جدید استخدام کنند پس عملا مقدور نیست هر روز اسم کارگرها را اعلام کنند

در عوض هر چند وقت یک بار که پروژه ای به اتمام میرسد و پروه ای جدید را شروع میکنند مشخصات مکان جدید را باید به اطلاع شرکت بیمه برساند