در لیست بیمه توسط
سلام و تشکر، اس ام اسی هر ماه برای من فرستاده میشود که <<کارفرمای محترم لیست بیمه شما با کد رهگیری .... مورد تایید میباشد>> در صورتیکه من اصلا کارفرما نیستم و میخواهم بدانم چطور میتوانم این موضوع را پیگیری کنم که لیست بیمه چه کسی با شماره موبایل من ثبت میگردد. با تشکر
توسط (100 امتیاز)
انتقال داده شده توسط
سلام، من هم دقیقا 7 8 ماه هست که این پیامک برام ارسال میشه اما هنوز نمیدونم چطور باید پیگیری کنم

عنوان پیامک هم هست : کارفرمای محترم لیست ارسالی شما با کد رهگیری ------ مورد تایید میباشد.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام می توانید به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و مراتب را از آن طریق پیگری نمایید