در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اینجانب عزیزاله مقامی که به معدت  38 سال درجاهای مختلف کار کردم ازاین مدت 30و 6 ماه پرداخت شده و16 ماه هم باراه اهن اختلاف دارم درشعبه 11 تهران هنوزحل نشده است بعداز38 سال هیچ سنواتی پاداش اخرخدمت دریافت نکردم 13 سال اخر خدمتم در اموزش پرورش نمین دراستان اردبیل بوده است واموزش پرورش هم می گوید شما شرکتی بود ی به ما ربطی ندارد من از مسعولین محترم تغاضای کمکدارم که بعد از38 سال خدمت خدماتی وکارگری بدون پاداش باشم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

در مورد پاسخ آموزش و پرورش با توجه به گفته های شما کاملا قانونی و درست جواب دادن و اینکه پرونده شما هنوز مفتوح هست باید پیگیری کنید یا از طریق وکیل و یا شخص خودتان و پرداخت سنوات در پایان قرارداد به عهده شرکتهای مختلف بوده که هنگام تسویه حساب میبایستی به شما پرداخت میکردند و اگر مدارک کافی دال بر عدم دریافت سنوات دارید به شعبه بیمه و اداره کار مراجعه فرمایید