در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام خسته نباشید ..بلأخره پرستاران با چند سال کار میتوانند باز نشسته بشوند ..وچقدر حقوق وسنوات بهشون تعلق میگیره ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام پرستاران مشمول قانون بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور می باشند و با 20 سال متوالی در کارهای سخت می توانند بازنشسته شده و 10 سال ارفاق سنوات بگیرند و با 30 روز حقوق بازنشسته شوند. حقوق آنها بر اساس میانگین حقوق دو سال خدمت و سنوات پرداخت حق بیمه محاسبه می شود.
سنوات هم به میزان سنوات کارکرد پرداخت می شود.