در بیمه نیروهای مسلح توسط
بیمارستانهای تحت قرارداد با بیمه نیروهای مسلح
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

باسلام جهت اطلاع باید به مدیریت منابع انسانی واحد خدمتی مراجعه و لیست کانل رو دریافت کنید و یا قبل از مراجعه به هر مرکز درمانی ضمن تماس برای اخذ نوبت از طرف قرارداد بودن آگاه بشید و لازم به ذکر است مراکز معمولا براساس پرداخت یا عدم پرداخت مبالغ از شرکتها و نهادهای طرف قرارداد مدام در حال تغییر در خدمات رسانی هستند

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

باسلام و ضمن عرض ارادت و قدردانی از زحمات و ایثار شما گرانقدر که باعث سرفرازی این کشورید باید عرض کنم سختی کار با توجه به درجه رفیع ایثار جنابعالی و محل خدمت شما قابل بررسی هست درخواست خودتون رو به همراه اسناد و مدارک جهت بررسی به شعبه تامین اجتماعی ارایه نمایید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید