در شرکت بیمه توسط
چگونگی عملکرد بیمه صبا در مورد سربازی که در دوران خدمت تصادف کرده و فوت شده؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

3 حالت در این مورد که شما فرمودید، وجود دارد:

1. سرباز در نقش سرنشین یا عابر با خودرویی تصادف کرده که بیمه گر شخص ثالث آن خودرو، بیمه حکمت صبا بوده است.

در این صورت مثل سایر شرکت های بیمه، روال این گونه است که مطابق رای دادگاه، بیمه گر موظف به پرداخت غرامت فوت سرباز است.

2. سرباز در نقش راننده خودرویی که بیمه گر شخص ثالث آن بیمه حکمت صبا بوده، تصادف کرده و مقصر هم بوده و فوت شده.

در این حالت اگر بیمه شخص ثالث خودرو بعد از اجرای قانون شخص ثالث مصوب 1395 تهیه شده باشد، سرباز مشمول پوشش حوادث راننده می شود و سرمایه فوت بیمه حوادث راننده به آن تعلق می گیرد.

3. از آنجایی که نیروهای مسلح برای پرسنل خود بیمه عمر و حوادث تهیه می کنند، علاوه بر عرامت های قبلی، سرمایه عمر و حادثه این بیمه نامه (به شرط وجود ) به ذینفع یا وراث قانونی وی تعلق می گیرد.

4. مورد چهارم، از آنجایی که در حین خدمت این اتفاق افتاده، کارفرمای سرباز (ارگان نیروهای مسلح مثل سپاه و ارتش و ... ) مسئول جبران بخشی یا تمامی غرامت فوت سرباز است. این مورد  با مسئولیت راننده مقصر حادثه و سرمایه فوت و حادثه و سایر غرامت های پرداختی به سرباز، ارتباط ندارد و می تواند همه این موارد را دریافت نماید.