در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا رؤسای دادگستری و فرمانداران برای حضور در جلسات هیأت های حل اختلاف نیاز به اعتبارنامه دارند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام

رییس دادگستری و فرماندار محل مستنداً به ماده 160 قانون کار و ماده 14 آیین‌نامه مربوط به انتخاب اعضاء هیأت حل اختلاف صرفاً به اعتبار سمت و نمایندگی از سوی واحد های متبوع خود، عضو هیأت حل اختلاف می شوند و تا زمانی که سمت‌ های فوق را دارا می باشند خود به خود عضویت آنها در هیأت حل اختلاف ادامه پیدا کرده و نیازی به صدور اعتبارنامه از سوی وزارت کار برای آنان نمی باشد.