در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (240 امتیاز)
سلام:
۱.اگه بنده به عنوان بیمه گذار میتوانم  بیمه شده وذینفع وفرزندان وخانم نیزبیمه شده وذینفع درآن واحد باشیم ونحوه بیمه نامه چگونه خواهد بود
۲. اگرهمه اعضای خانواده حتی بیمه گذار بیمه شده باشند مبلغ حق بیمه چگونه خواهدبود؟ یعنی به تعداد بیمه شدگان مبلغ متفاوت هست ومبلغ هرکدام جداگانه محسوب میشه یانه حق بیمه  همه بیمه شدگان دریک سال (قسط بصورت سالانه)به مبلغ انتخابی مثلا سالانه ۳۰۰یا۶۰۰یا... پرنظرگرفته مشه.
آیا تعدادبیمه شدگان درمبلغ حق بیمه پرداختی تاثیردارد؟
باتشکر
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز بهتون تبریک میگم که قبل از کهولت سن و از دست دادن توانایی کار به فکر بیمه و تامینی برای آآینده خود وخانواده تان افتاده اید

بیمه عمر در اکثر شرکتها تقریبا پوشش های مشابهی رو ارائه میده

اگر شما بیمه انفرادی برای هر یک از افراد خانواده تهیه کنید مزایا و معایبی داره

اول اینکه شما باید به تعداد افراید حق بیمه پرداخت کنید

و مزیتش اینه که در پایان به همون تعداد سرمایه بازخریدی دریافت میکنید

اما در بیمه انفرادی چنانچه پدر خانواده فوت کند یا از کار افتاده شود معافیتی برای فرزندان درکار نیست و همچنان باید حق بیمه از طرف شخصی پرداخ شود

اما شما میتوانید بیمه خانواده پارسیان رو بخرید و مجموع حق بیمه هایی که قراره برای هر کدوم از افراد خانواده پرداخت کنید در یک بیمه نامه پرداخت کنید در این صورت سرمایه بازخریدی نهاییتون بزرگتر خواهد بود و خودتون میتونید به تعداد افراد تقسیم کنید

و مزیتش هم اینه که در صورت فوت یا ازکارفتادگی بیمه شده اول یا همان پدر خانواده سایر اعضای خانواده معاف از ادامه پرداخت اقساط خواهند شد

این خودش یعنی حمایت کامل

در صورت تمایل برای دریافت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

محمدزاده

کارشناس بیمه