در سوابق بیمه توسط
در شرکتی بمدت دوازده سال کار کرده و قانون سختی کار شامل اینجانب بوده,ایا میتوان این دوازده سال سختی کار را به سابقه بیمه خود اضافه کرد و از بیمه بازنشستگی بهره برد؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه مدت دوازده سال شما بعنوان سختی کار تایید شود شش سال به سابقه شما اضافه میشود جمعا ۱۸سال میشود وبا این سابقه باید سن شما به شصت سال برسد که بتوانید بازنشسته شوید