در سوابق بیمه توسط
سلام اگر کسی قبل ازسربازی بیمه باشد سربازی ان جز سابقه محسوب میشود
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام در صورتی که شرایط زیر را دارید می تونید برای خرید بیمه دوران سربازی اقدام نمایید:

شرایط خرید بیمه سربازی

به موجب قانون، دوران خدمت سربازی کلیه بیمه شدگان جزو سوابق بیمه ای آنان محسوب می شود. مشروط بر این که
– رابطه بیمه ای فرد با سازمان بیمه تامین اجتماعی برقرار باشد؛
-حق بیمه دوران مذکور پرداخت شده باشد؛
– در صورتی که بیمه شده قبل از تاریخ تقاضا حداقل«۲»سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد؛
-درخواست توسط متقاضی ارائه شده باشد.

مقررات خرید بیمه سربازی