در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام چراحقوق مقرری بگیران بیمه بیکاری برای دی ماه رو نمیریزن حساب؟ علتش چیه من ازشیرازم باتامین اجتماعی تماس گرفتم گفتن لیست فرستادیم تهران پس چرانمیریزین حسابمون نزدیک عید هس لازم داریم برج 12هستا پنج روزم ازش گذشته،میشه بفرمایین چرانمیریزن؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بعلت یکنواختی در پرداختها هم مقرری بگیران وهم مستمری بگیران در سال ۹۵با یکسری تاخیرات پرداخت گردید اما خداروشکر در سال ۹۶طبق برنامه اعلام شده پرداخت میشود