در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام آیا پایان خرداد کمک مالی بلاعوض به بازنشستگان صورت می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

درصورت تصویب قانونی که اجازه این کار را به تامین اجتماعی بدهد حتما واریز خواهد شد ولی با توجه به افزایش حقوق که به تازگی صورت گرفته احتمالا این کمک شامل تمام افراد نشود ولی در هر صورت در صورت عدم واریز در تاریخ اعلام شده میتوانید به شعبه بیمه خودتان مراجعه و جواب قطعی دریافت نمایید

ضمنا یادآور میشوم که برخی اخبار مبنی بر کمک یا وام و یا هرگونه واریز مبلغ اضافی که گاها منتشر میشود اگر توسط خود سازمان و مدیران آن سازمان در رسانه های غیر مجازی باشد صحیح و قابل استناد میباشد در غیر اینصورت چیزی جز انتشار اخبارنادرست نیست

و اما پیشنهاد مستر بیمه:

برای فرزندان و نوه های خود جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود  و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید