در سوابق بیمه توسط
سلام  منشی دارم که تقریبا 3 سال درمطبم کار می کند  وبیمه نبوده است ونیمه وقت کار می کند در صورتیکه قرارداد شروع به کار جدید سال 95 داشته باشیم  منشی می تواند ادعای بیمه سال های قبل را داشته باشد (درصورت بازرسی سال 95 )
ضمنا می توان نیمه وقت بیمه شان کرد با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام خدمت شما بزرگوار

باید خدمت شما عرض کنم شما چه با منشی قرارداد جدید ببندید و چه نبندید ایشان میتوانند با ارایه مدارک درخواست تحقیق میدانی بدهند و نتیجه آن محاسبه حق بیمه کل سالها با عنوان سابقه بیمه ناشی از بازرسی و در نتیجه اخذ کلیه حق بیمه های پرداخت نشده بهمراه جرایم آن

پس بنده به شما پیشنهاد میکنم اولا جهت تضییع حقوق منشی خودتان و عدم تضرر خودتان به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی مراجعه و کد کارگاه دریافت کنید و به بازرسی مراجعه و اعلام کنید منشی بصورت نیمه وقت دارید و بدلیل نا آگاهی اقدام به بیمه نکردید و برای جلوگیری از تضییع حق منشی مراجعه کردید و باید چه اقداماتی کنید و قطعا با حسن نیتی که دارید بدون اخذ جریمه و هرگونه مبالغ متفرقه امور بیمه ای شما بسیار ساده قابل حل خواهد بود

در مورد سوال دوم که آیا بیمه نیمه وقت امکان دارد یا نه باز میتوانید با دریافت مشاوره از بازرسی شعبه مربوطه و موافقت آنان از شرایط بیمه کارکنان ساعتی استفاده کنید

کارکنان ساعتی نباید در روز بیشتر از شش ساعت کار کنند

و اما پیشنهاد مستر بیمه برای دریافت خدمات بیمه ای که مخصوص پزشکان میباشد کافیست تماس بگیرید و آدرس خودتون رو اعلام کنید تا پکیج ویژه پزشکان که شامل ارایه کلیه خدمات بیمه ای هست رو بحضور شما ارسال کنه