در دیه و بیمه خودرو توسط
ماشين بنده كه خاور الوند مي باشد به دليل نقص فني و مشكل ترمز و كنترل ماشين باعث تصادف با دوازده تا ماشين گرديده است كه و مقصر شناخته شده ام كه ده تاي آن ها از بيمه بدنه خودشان استفاده نموده اند و بعد پنج ماه از تصادف، خبري از آنها نيست .حالا سوال بنده اين است كه آيا بيمه هزينه هاي  آن ها را پرداخت نموده است آيا  از من هزينه را خواهد گرفت؟ لطفا كامل راهنمايي نماييد مچكرم
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در این مورد شرکت های بیمه جهت وصول خسارت پرداختی به هر خودور می توانند علیه مقصر حادثه شکایت کرده و خسارت پرداختی را از شما وصول نمایند.