در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام دوستان. من و برادرم بيمه ى تامين اجتماعى هستيم و از نوع کارگران ساختمانى. حق بيمه رو براى 2 سال واريز نکرديم. الان ميگن 16 ميليون جريمه بايد بريزيم. 16 ميليون!!! کسى ميدونه چرا اينقدر اين جريمه سنگينه؟ الان 6 سال سابقه تامين اجتماعى دارم. چه کار کنم به نظر شما؟ بيمه عمر بگيرم يا اين جريمه رو بريزم.
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

این بستگی به سن شما دارد ، لطفا سن خودتان را اعلام نمائید تا بتوانیم راهنمایی درست را به شما بنمائیم.