در پرداخت حق بیمه توسط
ایا میشود کسی در شرکتی کار کند و بیمه برای او یک ماه در میان ریخته شود؟ مثلا فروردین را نریزند اردیبهشت ریخته شود ؟ تا ماه قبل تسویه نشود میشود بیمه ماه جدید را پرداخت کنند؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

درصورت اینکه شخص بصورت یک ماه درمیان کار و فعالیت انجام بدهد مشمول این نوع بیمه پردازی میشود.

اما اگر اشخاص بصورت تمام وقت و هرروز در محل کار خود حضور داشته باشن و بیمه آنها بصورت تعمدی کمتر پرداخت شود از طریق بازرسی شعب سازمان تامین اجتماعی قابل پیگیری خواهد بود.