در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در دعاوی مربوط به ورشکسته و شرکت  های منحل شده ابلاغ به چه نحوی انجام می شود ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام

در دعاوی مربوط به ورشکسته، دادخواست و ضمایم آن به اداره تصفیه امور ورشکستگی یا مدیر تصفیه ابلاغ خواهد شد ضمناً در دعاوی مربوط به شرکت های منحل شده که دارای مدیر تصفیه نباشند، اوراق اخطاریه و ضمایم آن به آخرین مدیر قبل از انحلال در آخرین محلی که به اداره ثبت شرکتها معرفی شده است ابلاغ خواهد شد (تبصره های 2 و3 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی).