در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام خودرویی دارم که 20ماه است در توقیف نیروی انتظامی میباشد در زمان توقیف خودرو دارای بیمه بوده حال پس از گذشت 20 ماه آزاد شده و دوباره باید بیمه بشه.آیا سوابق بیمه قبل از توقیف محاسبه میگردد و جز تخفیف حساب میشود یا خیر؟ لازم به ذکر است دادگاه دستور لغو هر گونه جریمه دیرکرد بیمه در زمان توقیف را صادر نموده.مچکرم
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

تمامی تخفیفات شما به قوت خود باقی است ولی جرایم عدم بیمه داشتن در موعد مقرر را باید پرداخت نمائید ، طبق قانون حتی در زمان توقیف شما می بایست بیمه نامه را تمدید می کردید و نداشتن بیمه نامه مشمول جریمه دیرکرد می گردد که باید تماما پرداخت شود.