در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام آیا وقتی داریم میریم سرکار و تصادف کنیم جزو حوادث ناشی از کار محسوب می شود ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام طبق ماده 60 قانون تامین اجتماعی ، حادثه ناشی از کار حادثه ای است که در حین انجام وظیفه و به سبب آن برای بیمه شده اتفاق می افتد .
حین انجام وظیفه تمام اوقاتی است که :
 بیمه شده در کارگاه یا موسسات وابسته یا ساختمان ها و محوطه آن مشغول به کار باشد .
 در اوقات عادی رفت و برگشت بیمه شده بین منزل و کارگاه .
 در اوقات مراجعه به درمانگاه یا بیمارستان بابت معالجات درمانی و توانبخشی .
 در حین اقدام برای نجات سایر بیمه شدگان و مساعدت به آنان .