در بیمه درمان تکمیلی توسط (520 امتیاز)
ایا اگر امروز برای بیمه تکمیلی اقدام کنم ، فردا میتوانم استفاده کنم ؟ برای ویزیت و دارو
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بیمه تکمیلی در دو قالب خانوار و گروهی عرضه می شود و تمامی این خدمات مشمول دوره انتظار می باشند . و نمی توان بلافاصله پس از بیمه شدن از بعضی از خدمات استفاده نمود.

* در خانوار چکاپ اولیه داریم که هرگونه امراضی که از قبل مبتلا آنها هستید مشمول بیمه نمی گردد.