در بیمه بیکاری توسط
باسلام.. بنده در یک کارگاه ساختمانی سه ساله نگهبانم قراردادامون سه ماه س ماه بسته میشد الان که پایان قرداد دادن بهمون رفتیم برا بیمه بیکاری گفتن بهتون تعلق نمیگیره چون. پایان قرارداد زدن و کارگاه ساختمونیم بوده.. میخواستم ببینم اگه قبل پایان قراردادمون ب جای پایان قرارداد اخراج میزدن بیمه بیکاری تعلق میگرفت یا چیکار میکردم ک بیمه بهم تعلق میگرفت راهی داره ایا… ممنون میشم اگه جواب بدین “
2 پاسخ
توسط
با سلام در قراردادهای مدت موقت در صورتی که در حین قرارداد فرد اخراج شود بیکاری غیر ارادی است و بیمه بیکاری تعلق می گیرد، ولی چنانچه قرارداد تمام شود بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد چون پایان این قرارداد ارادی و اختیاری محسوب می شود.”
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام
 در قراردادهای  کار مدت موقت و کار معین در صورتی که در حین قرارداد فرد اخراج شود بیکاری غیر ارادی است و بیمه بیکاری تعلق می گیرد، ولی چنانچه قرارداد تمام شود  با نامه عدم نیاز کارفرما نیز بیمه بیکاری تعلق می گیرد .