در دیه و بیمه خودرو توسط
چندی قبل با ماشینم خودم راننده بودم وخودرو چپ کردم همسرم .فرزندم .ومادرم همگی صدمه دیده اند میخواستم بدونم دیه کامل به افراد خانواده ام تعلق خواهد گرفت یا نه توضیح کامل بدین چون میگن شرکتهای بیمه به افراد درجه یک خسارت دیه رو پرداخت نمیکنه و آیا صحت داره این موضوع
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

هر شخص بجزء راننده مقصر حادثه جزء شخص ثالث محسوب می شود و دیه و هزینه های پزشکی به ایشان تعلق می گیرد.