در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (56,040 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط

آیا سنوات بیمه عمر جزو سابقه کار برای ارائه به شرکتهای دولتی و غیر دولتی می باشد؟

4 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

اصولا بیمه عمر با معقوله بیمه های اجباری همچون تامین اجتماعی ، خدمات اجتماعی و نیروهای مصلح متفاوت می باشد و شخص فارغ از اینکه دارای شغل دولتی یا خصوصی (خود اشتغال ) باشد می تواند بسته به شرایط خودش این بیمه را خریداری کند و در تعاریف به اینگونه بیمه ها ، بیمه های بازرگانی یا اختیاری می گویند، پس داشتن این بیمه نامه نشانه  یا شاغل یا عدم شاغل بودن را نشان نمی دهد و جزء سوابق محسوب نمی گردد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمدحسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد- مشاور بیمه ایی شما