در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
من سال هفتادوپنج بیمه داشتم حدود چهل روز. و در سال هفتادونه تا هشتادویک سرباز بوده ام. و از سال هشتادو شش تا کنون بیمه هستم.آیا بنده از پرداخت خرید حق بیمه سربازی معافم یا خیر؟؟
به بیمه مراجعه کردم میگه چون قبل از سربازی زمان بیمه بودنت تا سربازی فاصله داره مشمول قانون معافیت نمیشی.. این صحت داره با سر کارمون گذاشتن.
مرسی
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
ضمن سلام خدمت شما باید عرض کنم شما چه قبل و چه بعد از سربازی بیمه داشته باشید برای برخورداری از مزیت ایجاد شده جهت برخورداری از احتساب دوران سربازی بعنوان سابقه باید مبلغ مابه التفاوت آنرا تماما پرداخت نمایید

باید بگم هرچه سریعتر اقدام کنید به سود شماست چون هر سال قیمت بالا میره و شاید در سال های آتی قانون تغییر کند و دیگر همچین امکانی برایتان فراهم نشود ضمنا در صورت عدم توانایی در پرداخت یکجا میتوانید درخواست تقسیط کنید که با نظر مساعد مسئول مربوطه از 12 ماه تا 18 ماه میتوانید پرداخت کنید

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید