در خرید بیمه سربازی توسط

باسلام اینجانب کارگررسمی شهرداری تهران میباشم میخواستم بدانم ایا باتوجه به اینکه جانباز 25درصد میباشم ومدت 14ماه بطور داوطلب وبسیجی درجبهه ها بوده ام باید جهت محاسبه مدت سربازی به سوابق بیمه پول پرداخت کنم یانه واز طرفی بخاطرحضور درجبهه مدت 14ماه دوره سربازی بنده 10ماه انجام شد لطفا راهنمایی کنید

1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
احتساب مدت سربازی  بر اساس پرداخت مبلغ بیمه تعیین شده صورت خواهد پذیرفت اما مدت جبهه شما نیز بدون اخذ وجه به سوابقتان اضافه میگردد و در زمان بازنشستگی مدت مذکور یک ونیم برابر محاسبه میگردد بعبارت سادت تر مدت حضور در جبهه در زمان بازنشستگی شما به میزان 21ماه تبدل و با جمع سربازی جمعا مدت 31 ماه سابقه محاسبه خواهد گردید