در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ما کارگران جایی کار میکنیم ولی مسولی نیست که بازرسی کنه که بیمه کارگر رو کارفرما بریزه چرا
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
شما میتوانید با نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی و یا اداره کار تماس بگیرید تا بازرسین کار و یا بیمه به محل کار شما مراجعه و پس از تحقیقات میدانی کارفرما را ملزم به پرداخت نمایند

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید