در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من پنج سال بود در شرکت ساختمان سازی در حال کار بودم و الان شرکت منو از کار برکنار کردن و بیرونم کردن و الان من کار آن چنانی ندارم که بتونم بیمه ى خود را خودم پرداخت کنم اگه من از شرکت شکایت کنم از بیمه میتونم پولی بگیرم یا ن اگه پول بدن واسه پنج سال بیمه ى من چقدر پول بیمه ى من به من میرسد .
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

بهترین پاسخ

باسلام خدمت شما دوست گرامی اتفاق فوق را به فال نیک بگیرید و بدانید که شما اکنون صاحب تجربه و کار هستید و میتوانید شغل بهتر با موقعیت بهتری رو پیدا کنید.شما ضمن طرح شکایت در اداره کار نزدیک ترین محل سکونت خود میتوانید تمام حق و حقوق خود شامل سنوات و پاداش و. معوقات خود را دریافت نمایید

مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری به بیمه شدگان واجد شرایط، به سابقه پرداخت حق بیمه از سوی آنان بستگی دارد و در هر حال مدت آن از ٣٦ ماه برای بیمه شدگان مجرد و ٥٠ ماه برای بیمه شدگان متأهل و متکفل بیشتر نیست.
ضمن اینکه همزمان با دریافت بیمه بیکاری مدت فوق جزو سوابق کاری شما محسوب میشود
واما

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید