در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام کارگاهی به دلیل قرار گرفتن در طرح تعریض خیابان تعطیل شده و کارگران آن بیکار شده اند تکلیف کارگران مزبور چیست ؟ آیا استحقاق دریافت حق سنوات مقرر در قانون کار را دارند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام تعطیل دایم کارگاه، به نحوی که به تشخیص مراجع حل اختلاف در آینده معقول و قابل پیش بینی امکان تجدید فعالیت آن موجود نباشد، از زمره مصادیق موارد خاتمه قرارداد کار تلقی و کارگران ذیربط مشمول اخذ سنوات به میزان مقرر در قانون کار خواهند بود .