باز هستیم
0 امتیاز
7,643 بازدید
در حقوقی چک و سفته توسط (100 امتیاز)
سلام

خداقوت

اولا اینکه سفته از فرد دریافت میشود جهت حسن ضمانت انجام کار ، در چه صورت میتوان این سفته را به اجرا گذاشت؟

دوما اینکه شرکتی بعد از تسویه حساب مالی سفته را به هر دلیلی به فرد نمی دهد از این سفته استفاده ای میخواهد بکند یا خیر؟

تشکر
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (3,060 امتیاز)
چنانچه ادعای تخلف کارگر یا کارمند از سوی کارفرما می رود می بایست این تخلف را از طریق ارسال اظهارنامه به سمع و نظر ایشان برساندو در صورتیکه ترتیب اثر داده نشد می توان از طریق دادگاه مطالبه وجه سفته را درخواست نمود.

حال هنگامیکه می فرمایید تسویه صورت گرفته کارمند یا کارگر یکه سفته را سپرده به کارفرما اظارنامه ارسال و قید نماید که نسبت به استرداد سفته اقدام نماید و در غیراینصورت حسب ماده 674 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات به جرم خیانت در امنت قابل پیگیری می باشد./

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 3,841 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 3,411 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 1,004 بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 1,885 بازدید
سوال شده شهریور 15, 2018 در امور اداری و دولتی توسط sepideh_monsef (120 امتیاز)
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...